procredit bulgarian logo

Новини

Нов опит за фишинг измама

07.03.2020

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим за нов опит за фишинг измама.

Регистрирани са сигнали за получени имейл съобщения от името на ПроКредит Банк, приканващи към вход в системата за Интернет банкиране ProB@nking. Съобщението Ви приканва да последвате линк и да въведете данните си за вход в ProB@nking, както и чувствителни данни като номер, валидност и CVV код на карта.

В случай че сте получили такова съобщение, молим Ви незабавно да го изтриете, без да следвате линка и без да въвеждате никакви данни. Съобщението НЕ Е ИЗПРАТЕНО от банката – то представлява злоумишлен опит за т. нар. „фишинг“ атака и има за цел да събере чувствителна клиентска информация.

Ако сте въвели информация, променете своевременно от друг компютър потребителското си име и парола за достъп до ProB@nking, както и незабавно блокирайте своята карта от меню Карти.

Използваме случая да напомним, че ПроКредит Банк при никакви обстоятелства няма да поиска от Вас да предоставите данни за пароли, ПИН или CVV код на карта, както и други данни, свързани с достъпа Ви за Интернет банкиране.

Можете да се запознаете с нашите препоръки за сигурност на сайта на ProB@nking (секция “Сигурност информация“ от страницата за вход в системата).

С уважение,

ПроКредит Банк (България) ЕАД